Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Kamagra Jelly is dat beter?

Kamagra Jelly is dat beter?

Iedereen kent ondertussen de kamagra 100 mg tabletten, de groene pillen uit India. Maar hiernaast is er nu ook een andere variant ongekend populair de laatste tijd. Het gaat om de Jelly variant van Kamagra die hoge ogen gooit met name in het uitgaans-leven. De Jelly variant van kamagra word in 7 lekkere smaken geleverd en is omdat deze versie van de kamagra erectiepil op gelei (Jelly) basis is in te nemen zonder dat u water of iets anders vloeibaars in de buurt hoeft te hebben.

Wanneer het voor u een opgaaf is om een tabletje door te slikken dan lukt het waarschijnlijk een stuk beter om een erectie te krijgen met de Jelly van kamagra. Kamagra Jelly word verpakt per 7 zakjes, dit zodat u uw partner de hele week blij kunt maken of dat u 7 weken lang 1 dag of 3,5 week lang 2 dagen plezier heeft van de kamagra Jelly. U kunt er natuurlijk ook langer mee doen want de houdbaarheid is vaak tot meer dan een jaar!

Kamagra Jelly bevat 100 mg sildenafil net als zijn groene broertje en is ook een PDE-5 remmer, sildenafil remt de aanmaak van bepaalde enzymen in uw lichaam waardoor uw penis niet vol word of half vol, we begrijpen dat u niet tevreden bent met een lege of halfvolle erectie en kunnen u dan ook de hardheid garantie van kamagra Jelly erg adviseren.

Kamagra Jelly werkt een stuk sneller als kamagra tabletten, als gemiddeld na zo'n 10 tot 15 minuten begint u effect te merken. U kunt kamagra Jelly trouwens gewoon innemen door het zakje open te scheuren en de gelei in uw mond laten lopen. Slikt u het niet meteen door dan zal een deel van de gelei door de slijmvliezen in uw wangen worden opgenomen en sneller werken.

Zoals bij alle varianten van kamagra is er ook bij kamagra Jelly enige vorm van bijwerkingen waar te nemen in een deel van de gevallen. Zo staan op stip hoofdpijn en blozen als meest vernoemde, sommige ervaren minder bijwerkingen bij kamagra Jelly andere juist meer. Ook de smaak word weleens genoemd als lekker in andere gevallen als vies. We kunnen u eigenlijk alleen adviseren het zelf uit te testen en uw mening te vormen.

Kamagra Jelly heeft trouwens een werkingsduur van wel tot 7 uur na inname, dit is een behoorlijke tijd, er dient natuurlijk wel prikkeling of een opgewonden gevoel te zijn.

2 Comments

  • Avatar
   Andries
   aug 12, 2016

   Mij ervaring is dat kamagra jelly veel sneller, veel langer en veel beter werkt dan alle andere soorten kamagra

   • Avatar
    Willem
    sep 1, 2016

    Nou dat deel ik dan weer niet, ik ga voor super kamagra ;) zo reageerd elk lichaam anders en is niet te zeggen wat voor iedereen beter werkt. Maar goed om te delen wat je vind natuurlijk

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Not Published)
* Reactie:
safety
Code