Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Kamagra Feiten & Leugens.

Kamagra Feiten & Leugens.

Uit onderzoek Door het UMC, afdeling urologie, is gebleken dat 1 op de 6 mannen in Nederland & België weleens laste hebben met het verkrijgen of behouden van een erectie. We kunnen hieruit de conclusie trekken dat problemen met de erectie dus een veel voorkomend probleem zijn. Ondanks dat er heel veel bekent is over impotentie zijn er toch nog steeds ook heel veel onwaarheden die de ronde doen over dit onderwerp. We zetten wat waarheden en leugens voor u op een rijtje.

Leugen: impotent ben je alleen als je oud bent.

Gemiddeld komen erectieproblemen vaker voor bij mannen boven de 50 dan ze voorkomen bij mannen onder de 50 jaar. Door het ouder worden neemt de mate van conditie in het lichaam af, het lichaam word zwakker. Ook neemt de aanmaak van het hormoon testosteron af. Dit is slechts in enkele gevallen van erectieproblemen de oorzaak. Andere lichamelijke oorzaken als obesitas, suikerziekte of stress & faalangst zijn zeker even vaak aan de orde wanneer er een erectieprobleem is en komen voor bij elke leeftijdsgroep. Wanneer je jong bent kun je dus ook een erectieprobleem hebben.

Feit: Erectieproblemen kunnen worden veroorzaakt door een lichamelijke oorzaak.

Helaas leven veel mensen in de overtuiging dat impotentie een kwaal is waarmee je maar moet leren dealen. Dat is gelukkig niet waar! Impotentie kan een symptoom zijn van andere lichamelijke klachten zoals suikerziekte, hart en vaataandoeningen of een probleem in de hormonale huishouding. Het is onverstandig om een erectieprobleem niet serieus te nemen, dit kan uiteindelijk grote schade brengen aan de algehele gezondheid. Bezoek een arts en zorg dat er een behandeling komt, in de vorm van therapie of gebruik van erectiemiddelen als kamagra, sildenafil of tadalafil (PDE5 remmers) wanneer noodzakelijk.

Leugen: je hebt geen zin in seks als je penis niet in erectie raakt.

Impotentie klachten heb vrijwel nooit iets te maken met het libido, ofwel de zin in seks. Vrijwel alle mannen die impotent zijn of een vorm van impotentie ervaren hebben wel degelijk zijn in seks. In de meeste gevallen is een erectieprobleem te wijten aan problematiek in de bloedcirculatie van de penis. U kunt het zien als een fiets met een lekke band. Het is te adviseren open te zijn tegen uw partner over uw erectieprobleem, zodat uw partner niet aan zichzelf gaat twijfelen en u samen naar een oplossing kunt kijken.

Feit: erectieproblemen zijn niet gegarandeerd voor het hele leven

Het gebeurd helaas vaak dat wanneer mannen in het beginstadium van hun erectieprobleem zijn dat ze de gedachten hebben dat het nooit meer beter zal worden. In 89% van de gevallen is dit absoluut niet het geval. Wanneer een erectieprobleem word veroorzaakt door obesitas & roken dan zijn de klachten natuurlijk simpel op te lossen. Wanneer stress & faalangst de oorzaak zijn of er zijn hart en vaatziekten dan is het probleem vaak erg simpel met kamagra op te lossen. Na inname van een kamagra tablet is het probleem vrijwel altijd direct opgelost.

Leugen: door strak ondergoed te dragen word je impotent.

Tegenwoordig is het erg hip om een strakke boxer te dragen. Als gevolg hiervan is het leugen de wereld in geholpen dat u hierdoor weleens impotent geworden kunt zijn. Absolute nonsense! Het kan dat te strakke kleding niet goed is voor uw vruchtbaarheid doordat uw testikels worden afgekneld, maar erectieproblemen worden veroorzaakt in de bloedvaten en deze zitten in het lichaam, hier kan kleding dus geen invloed op hebben.

Feit: erectieproblemen kunnen een lichamelijke of psychische grondslag hebben.

Jammer genoeg krijgen mannen met erectieproblemen vaak van hun partner te horen ontspan nou eens en doe is wat beter je best. Zo word er andersom weer gezegd als je beter zou zijn in bed was ik geiler en kreeg ik wel een erectie. Beide zijn natuurlijk niet de kern van het probleem. De bron van impotentie ligt altijd op een ander vlak en het is dan ook beter om samen te kijken naar een oplossing. We bij kamagrabijsluiter.nl hebben in de loop der jaren al ruim 40.000 mensen kunnen ondersteunen bij het vinden van een oplossing bij hun erectieproblemen. Vraagt u ons gerust om advies!

1 Comments

  • Avatar
   Pieter Bart Smit
   okt 4, 2016

   Ik ben erg blij met dit artikel, ik twijfel best aan mezelf en dit stelt me toch wat gerust

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Not Published)
* Reactie:
safety
Code