Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Relatieproblemen en oplossingen

Relatieproblemen en oplossingen

Veel mensen vragen zich af waarom hun relatie niet meer ‘zo is als vroeger’. We kunnen er uren en dagen over na denken maar als het puntje bij paaltje komt, kunnen we vaak één ding vaststellen: de spanning en ‘het nieuwe’ is er af. In een consumptiemaatschappij zijn mensen gewend om dingen die kapot zijn te vervangen. En niet alleen de dingen die kapot zijn, maar ook dingen waar we op zijn uitgekeken worden simpelweg in de prullenbak gegooid. Helaas gaat het tegenwoordig ook zo met relaties. Op het moment dat we het even niet meer zien zitten maken we veel te snel de keuze om te kiezen voor onszelf, en de ander te laten vallen. Zelf op zoek gaan naar nieuwe geluk lijkt wel een soort trend te worden. Maar hoe komt het dan dat die spanning zo snel verloren kan gaan? Veel psychologen zijn van mening dat het voor een deel komt doordat wij ons vaak niet beseffen hoe belangrijk een gezond seksleven is voor een gezonde relatie. Op het moment dat alles nog nieuw voor je is, is het seksleven vaak erg opwindend en spannend. Maar naar mate de tijd verstrekt gaat de spanning er af en is het niet meer zo opwindend als vroeger. Hierdoor gaan mensen minder met elkaar naar bed en worden de slaapkamerproblemen eigenlijk alleen maar groter. Dat wil niet zeggen dat je niet meer van iemand houdt. Het gaat er om dat je het vuurtje dat ooit tussen jullie is gaan branden weer aan kan maken, en vervolgens nog oneindig lang kan laten branden. Maar hoe doe je dat precies? En hoe zorg je er voor dat je ook op latere leeftijd nog zo van elkaar kan genieten. Want onze lichamen worden steeds ouder, en het is dan ook niet meer vanzelfsprekend dat ouder wordende mannen nog gemakkelijk een erectie kunnen krijgen.

 

En daar zit vaak (uiteraard niet altijd) een probleem. Als mannen geen erectie meer kunnen krijgen schamen ze zich daar vaak voor. Omdat ze zich schamen zoeken ze niet naar hulp en laten ze anderen ook niet weten dat ze eigenlijk hulp nodig hebben. Hierdoor nemen er geen avontuurtjes meer plaats in de slaapkamer en komt jullie seksleven op een laag pitje te staan. Maar dat kan anders! Als man zijnde hoef je je er echt niet voor te schamen dat je zo nu en dan last hebt van erectieproblemen. In Nederland heeft bijna 30 procent van de mannen last van erectieproblemen. Sommige mannen hebben het maar af en toe, maar andere mannen hebben er zeer regelmatig last van. Het is daarom belangrijk dat alle mannen weten wat zij hier aan kunnen doen, zodat het dit lastige kwaaltje niet zorgt voor een relatiebreuk. Want hoe je het ook went of keert, een gezonde relatie heeft een gezond seksleven nodig.

Mannen met deze problemen kunnen er natuurlijk voor kiezen om naar een dokter te gaan. Het is altijd verstandig om dat te doen. Zo kun je laten uitzoeken wat er precies aan de hand is. Hoewel het vaak te maken heeft met ouderdom is het soms zo dat het te maken heeft met andere factoren en is dat geval is het wel handig om dat duidelijk te hebben. Indien u naar een dokter gaat zal hij of zij u verschillende vragen stellen om er achter te komen wat het probleem precies is, en wat daar de oorzaak van is. Ouderdom wordt zeer regelmatig vastgesteld als oorzaak, maar er zijn natuurlijk ook andere factoren die een rol spelen. Wat dacht u van roken. Als u rookt is de kans op erectieproblemen veel groter. Ook ongezond eten is een grote boosdoener. Vet en suikers zijn ongezond, en mensen die ongezond leven hebben grotere kans op erectieproblemen. Ook indien u bijvoorbeeld nooit sport is de kans groter dat u uiteindelijk erectieproblemen zult krijgen. Uw dokter zal u altijd eerst aanraden om iets aan uw levensstijl te doen. Het is namelijk zo dat de medicatie die er is om erectieproblemen aan te pakken niet mogen worden gebruikt door mensen die last hebben van hun hart, of last hebben van diabetes. Net zoals met ieder ander medicijn is het noodzakelijk de bijsluiter te lezen. Uw dokter weet natuurlijk altijd of u wel of niet geschikt bent om deze medicijnen te gebruiken. Indien hij of zij aangeeft dat erectiemiddelen voor u een goede oplossing zou kunnen zijn, komt u bij de volgende stap: welke erectiemiddelen wilt u gebruiken?

U kunt er voor kiezen om uw dokter een recept te laten uitschrijven voor Viagra pillen. Deze pillen kunt u in Nederland alleen maar op recept kopen. Er bestaan echter ook erectiepillen die u zonder recept kunt kopen. Kamagra pillen zijn daar een goed voorbeeld van. Kamagra pillen worden online verkocht op verschillende websites. Het zijn pillen die gemaakt zijn door het Indiase bedrijf Ajanta Pharma. Dit is een farmaceutisch bedrijf dat voornamelijk is gespecialiseerd in erectiemiddelen. Ze maken niet alleen maar de normale Kamagra pillen, maar maken ook veel andere soorten pillen zoals de Kamagra Oral Jelly en de Chewable soft pillen. Omdat iedereen wel iets anders prefereert hebben zij verschillende soorten pillen op de markt gebracht die moeten voldoen aan ieders wensen. Het fijne is dus dat je deze pillen gewoon online kunt bestellen. De gebruiksaanwijzing met daarop bijwerkingen en ook informatie die u moet lezen alvorens u het product gebruikt zijn op de website maar ook in het doosje van uw product te vinden. Net zoals ieder ander medicijn zult u dit eerst moeten lezen.

Zorg er dus voor dat u uw relatie niet op de klippen laat lopen, alleen maar omdat u een klein probleempje heeft. Een gezond seksleven is belangrijk voor uw relatie en u kunt er nu al aan beginnen om er voor te zorgen dat uw relatie voor altijd goed gezond en gelukkig zal zijn.