Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

De stof die Kamagra 100mg maakt tot wat zij is, is Sildenafil

Toont 1 - 8 van 8 items
 • 1 strip kamagra 100mg à 4 tabletten

  1 strip kamagra 100mg à 4 tabletten

  4 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur

  € 8,95
 • 3 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  3 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  12 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur.

  € 24,95
 • 5 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  5 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  20 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur

  € 39,95
 • 10 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  10 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  40 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur

  € 72,50
 • 15 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  15 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  60 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur

  € 99,95
 • 20 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  20 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  80 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur

  € 119,95
 • 25 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  25 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  100 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur.

  € 140,00
 • 50 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  50 strippen kamagra 100mg à 4 tabletten

  200 stuks, elke tablet bevat 100 mg Sildenafil Citraat en werkt 4 tot 6 uur.

  € 264,95
Toont 1 - 8 van 8 items

Ontstaan van Kamagra 100 mg.

Kamagra is een merk en dit merk word geproduceerd door Atjanta Pharma, dit is een farmaceutisch bedrijf dat haar oorsprong in India vindt. Het bedrijf produceert al kamagra sinds dat het patent op de werkzame stof sildenafil Citrate in 2013 kwam te vervallen. Kamagra is het meest bekende product van Atjanta Pharmaceutical, maar ook andere geneesmiddelen worden door het bedrijf al decennia op de markt gebracht. Voordat kamagra op de markt werd gebracht is er een traject van proven en testen voorafgegaan zodat het bedrijf kan waarborgen dat er geen schade aan de volksgezondheid kan worden toegebracht door het gebruiken van dit medicijn.

Het middel kamagra 100 mg is gemakkelijk te bestellen via kamagra-bijsluiter.nl. Kamagra-bijsluiter.nl is een bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de erectiepillen branche en bekent staat om de grote betrouwbaarheid waarmee levering plaatsvind en tevens de grote hoeveelheid informatie die verschaft word aan klanten. Dit is dan ook de reden dat er na ruim 10 jaar nog geen klachten te vinden zijn op internet over het bedrijf. De webwinkel importeert rechtstreeks vanuit de Ajanta fabrieken in India, zonder tussenkomst van tussen personen. Hierdoor kan de webshop als een van de weinig in Nederland de garantie geven dat kamagra altijd 100% origineel is en dat de houdbaarheid van het middel altijd zeer ruim is.

Uw zorgen weggenomen.

Wanneer je problemen hebt met het krijgen van een erectie of je krijgt wel een erectie maar kunt deze maar moeilijk behouden dan is dit vaak erg slecht voor je zelfvertrouwen. Ook je partner is de dupe voor je gevoel want deze wordt ook de mogelijkheid op een spontane en onbezorgde vrijpartij ontnomen. Kamagra is een erectiepil die bij dergelijke problemen een goede oplossing biedt. Door Kamagra is het eenvoudig een erectie te krijgen. Het middel dient alleen genomen te worden wanneer een effect wordt gewenst waardoor er een minimale belasting op uw gezondheid is.

Uit wetenschappelijk onderzoek door het UMC blijkt dat in 90% van de gevallen van erectieproblemen stress en depressiviteit de grondslag zijn van het probleem. In deze gevallen is kamagra een 98% effectief middel is uit datzelfde onderzoek gebleken. Wat er plaatsvindt in een lichaam van een man wanneer deze onder stress en spanning staat is het volgende. Bij stress en spanning maakt u lichaam automatisch meer aan van het enzym PDE5. Normaliter is dit geen probleem omdat een lichaam dat onder stress staat niet van plan is de liefde te gaan bedrijven. Echter, wanneer u veel stress heeft kan het zijn dat er ook op de momenten dat er wel seksuele activiteit gewenst is toch een overvloed aan dit enzym wordt aangemaakt. Het enzym zorgt ervoor dat de gladde spieren in de zwellichamen van uw penis gespannen zijn, hierdoor kunnen de holten die zich hierachter bevinden zich niet openen om zich te laten vullen met bloed en word het krijgen van een erectie lastig.

Kamagra is een middel dat de aanmaak van dit zogenaamde PDE-5 enzym remt, het gevolg is dat de gladde spieren van de zwellichamen zich gemakkelijk kunnen ontspannen en doorbloeding de vrije loop krijgt. De holten in de zwellichamen kunnen zich rijkelijk vullen en het gevolg is een erectie.

Dat sildenafil een effectief middel is heeft de voorganger van kamagra, bekent onder de naam Viagra al ruimschoots bewezen in vele studies en onderzoeken.

Ga zorgvuldig met medicijnen om.

Kamagra is een medicijn en daarom is het van belang dat er rekening word gehouden met het feit dat er bijwerkingen kunnen optreden. Bijwerkingen zijn over het algemeen mild van aard en de lusten overheersen dan ook in de meeste gevallen de laten. Toch is het goed uzelf te verdiepen in de mogelijke bijwerkingen van kamagra zodat u deze tijdig kunt herkennen. Lees daarom dat ook voor gebruik aandachtig en zorgvuldig de gehele bijsluiter door, u kunt deze op kamagra-bijsluiter.nl downloaden. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en wanneer er twijfel is ontstaan dan adviseren we u direct contact met uw arts op te nemen en uw voornemen kamagra te gaan gebruiken met uw arts te bespreken.
De meeste bekende bijwerking is lichte hoofdpijn, deze kan eenvoudig worden verholpen door het nemen van een paracetamol of aspirine. Ook blozen is een veel voorkomende bijwerking. Wanneer u zeker wilt zijn of u wel of geen last van bijwerkingen heeft dan kunt u natuurlijk altijd een strip als proef bestellen, u kunt dan later altijd nog een grotere hoeveelheid kamagra bestellen.

We raden u altijd aan om bij uw eerste gebruik van kamagra 100mg te starten met een halve tablet (50 mg), u breekt de tablet in dit geval door het middel en neemt de helft en wacht vervolgens minimaal een uur. Wanneer na een uur het gewenste resultaat is bereikt dan hoeft u niet meer te nemen, heeft u niet het gewenste resultaat en ook geen last van bijwerkingen dan kunt u nog een halve tablet nemen. U dient niet meer dan 1 tablet kamagra 100mg per etmaal te gebruiken.

Voor u overgaat tot het bestellen van kamagra dienen we u nog te wijzen op de vele websites die namaak kamagra aanbieden. Zet uw gezondheid niet op het spel en neem geen onnodig risico en koop alleen kamagra bij een webshop die deze officieel importeert. U kunt webwinkels altijd checken via Google, er zijn voldoende klachten fora te vinden waar u klant ervaringen kunt lezen.