Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Kamagra Bruistabletten kopen kan bij ons anoniem & discreet tegen de scherpste prijzen!

Toont 1 - 4 van 4 items
 • 1 koker kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  1 koker kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  35 kamagra bruistabletten, ze bevatten 100mg sildenafil per tablet hebben een sinaasappelsmaak en de werking is per tablet is 4 tot 6 uur.

  € 14,95
 • 2 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  2 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  14 kamagra bruistabletten, ze bevatten 100mg sildenafil per tablet hebben een sinaasappelsmaak en de werking is per tablet is 4 tot 6 uur.

  € 27,95
 • 3 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  3 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  21 kamagra bruistabletten, ze bevatten 100mg sildenafil per tablet hebben een sinaasappelsmaak en de werking is per tablet is 4 tot 6 uur.

  € 39,95
 • 5 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  5 kokers kamagra 100mg bruis à 7 stuks

  35 kamagra bruistabletten, ze bevatten 100mg sildenafil per tablet hebben een sinaasappelsmaak en de werking is per tablet is 4 tot 6 uur.

  € 59,95
Toont 1 - 4 van 4 items

Kamagra bruistabletten, een heerlijke oplossing!

De Kamagra bruis hebben net als de Kamagra 100 mg tabletten de werkzame stof Sildenafil citraat. Het is een stof met dezelfde werking als die bij de standaard Kamagra tabletten. Het voordeel van deze Kamagra bruis is dat deze sneller worden opgenomen door het lichaam, ze worden namelijk opgelost in een glas water en dit bevat koolzuur. De bruistabletten zijn eenvoudig in te nemen en ze worden snel opgenomen door het bloed. U kunt de Kamagra bruis nu zelf proberen.

Of u nu wel of geen alcohol hebt gedronken, ze doen hun werk goed. Maar lees in ieder geval de bijsluiter goed voor het gebruik, dan weet u wat u kunt verwachten. Daarnaast kun u in de bijsluiter ook meer lezen over de werkzame stoffen en wanneer de Kamagra bruis zoal gebruikt worden.

Mannen met erectieproblemen gebruiken de Kamagra bruistabletten namelijk ook, maar het kan ook zijn dat u het gebruikt wanneer u wat teveel gedronken hebt en toch wilt presteren in bed. Kijk daarom nu of dat deze Kamagra bruis wat voor u kunnen betekenen en als u interesse hebt, ze kunnen hier meteen besteld worden!

Moeite met tabletten innemen? Kies de Kamagra bruis.

Als u het lastig vindt om tabletten, of ze nu groot zijn of klein, in te nemen, dan kan er gekozen worden voor de Kamagra bruis. Ze worden snel door u lichaam opgenomen, u neemt ze namelijk in met wat water en zo worden ze ook opgenomen door u mondslijmvlies, zo komt de werkzame stof snel in de bloedbaan terecht. Dit zorgt ervoor dat u binnen een kwartier kunt genieten van een harde en stevige erectie die u nog nooit eerder hebt gevoeld.

Is het de eerste keer dat u de Kamagra bruis gaat gebruiken?

Dan is het aan te raden dat u dit niet doet in combinatie met alcohol, maar zorgt dat u er de eerste keer met u volle verstand bij bent. Op deze manier zorgt u ervoor dat u stapsgewijs te weten komt want het met uw lichaam doet. Er zijn maar weinig bijwerkingen bekend, deze komen ook maar heel zelden voor.

Mochten zich wel bijwerkingen voor doen dan zijn deze snel weer verdwenen. U hoeft zich hier dan ook geen zorgen over te maken want de bijwerkingen houden nooit lang aan!