Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Levering & Verzending

Verzendkosten en hoe wordt uw bestelling verzonden?

Discretie, snelheid en gemak staan bij kamagra-bijsluiter.nl voorop, ook als het gaat om de verzendmethodes voor uw erectiemiddelen uit de webshop. De verzendkosten € 0,- in Nederland voor brievenbus post (luchtkussen enveloppe) en € 6,95 voor aangetekend (pakket) of PostNL Pakjesgemak (pakket).

Brievenbuspost.

We willen kamagra kopen graag aantrekkelijk voor u maken. Daarom rekening we geen verzendkosten! We versturen zoveel mogelijk in stevige luchtkussen enveloppen. Een groot voordeel hiervan is dat u niet hoeft thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

PostNL Pakjegemak

Tijdens het afrekenen heeft u de mogelijkheid eenvoudig alle pakjesgemak afhaalpunten in uw regio te bekijken, wanneer u er 1 kiest worden de gegevens van dit afhaalpunt voor u ingevuld bij uw bestelling. U haalt uw bestelling op waar en wanneer u zelf wilt! Afleveren van uw bestelling op een Pakjesgemak afhaalpunt kost € 7,00 aan verzendkosten.

Pakketpost

Grotere bestellingen vanaf € 100,- of grotere verpakkingen worden als pakket verzonden. Ook daarvoor betaald u wel verzendkosten. Het pakket wordt dan aangetekend naar u verstuurd. Bent u niet thuis wanneer de postbode langs is geweest, zal hij het de volgende dag nog een keer proberen. Bent u dan weer niet thuis, kunt u uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt ophalen.

Besteld u voor minder dan € 100,- en wilt u toch uw bestelling aangetekend ontvangen? Rekenen we hier een kleine vergoeding voor van € 7,00. Helaas wordt er teveel misbruik gemaakt dat enveloppen "niet aankomen". Daarom zijn we genoodzaakt hiervoor een kleine vergoeding te vragen.

Discreet verzonden

Uw bestelling wordt altijd in een blanco neutrale enveloppe of pakket verzonden met normale frankering. Op het pakket of envelop staat alleen uw naam en adres gegevens. Er staan dus geen logo's of stempels op het pakket waar aan er gezien kan worden wat de inhoud van het pakket of envelop is.

Afleveren op een ander adres

U heeft de mogelijkheid een ander aflever-adres in te geven tijdens het afrekenen om uw bestelling daar af te laten leveren.