Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

Sildalis, dat is sildenafil & tadalafil in één krachtige erectiepil en nu voordelig bij ons te bestellen.

Toont 1 - 3 van 3 items
 • Sildalis 6 tabletten

  Sildalis 6 tabletten

  6x Sildenafil 100mg +Tadalafil 20mg

  € 12,95
 • Sildales 12 tabletten

  Sildales 12 tabletten

  12x Sildenafil 100mg +Tadalafil 20mg

  € 24,95
 • Sildales 30 tabletten

  Sildales 30 tabletten

  30 x Sildenafil 100mg +Tadalafil 20mg

  € 54,95
Toont 1 - 3 van 3 items

Sildalis, de krachtige twee in één erectiepil.

Sildalis is het antwoord op een veel terugkomend probleem in reviews en klant beoordelingen. Wanneer er negatieve ervaringen zijn met erectiemiddelen dan is dit heel vaak doordat ze te kort werken naar beoordeling van de gebruiker. Met name de bezoekers van erotische feestjes willen graag wat langer door gaan, maar ook de gebruiker met erectieproblemen geeft aan het prettiger te vinden een wat langere periode te hebben, zodat de uiteindelijke daad op een spontaner en minder gedwongen wijze kan plaatsvinden. Veelal vinden de partners en dan met name de vrouwelijke partners van de gebruikers van erectiepillen dit erg prettig.

Sildalis is het antwoord een word dan ook heel erg enthousiast ontvangen in de klant beoordelingen en reviews! Sildalis bevat 2 actieve stoffen, namelijk Sildenafil & Tadalafil. Waar Tadalafil vaak de terugkoppeling krijgt toch net even iets te lang te werken (namelijk een heel weekeind) krijgt Sildenafil juist weer vaak de reactie dat het wel wat langer mag werken. Door deze 2 middelen met elkaar te combineren in een geavanceerd en uitgebalanceerde tablet is het ideale erectiemiddel dan ook een feit geworden!

Sildalis werkt maar liefst 12 uur lang! En voor te stellen als een mix tussen Kamagra en Cialis. Sildalis bevat 100 mg Sildenafil citraat en daarnaast nog eens 20 mg Tadalafil. Het middel dient oraal te worden ingenomen, dit bij voorkeur met water. Het beste moment om Sildalis in te nemen is 2 uur na een vetarme maaltijd.

Sildalis bestellen waar kan dat?

Bij kamagra-bijsluiter.nl zijn we zo overtuigt van Sildalis dat we in onze kortingacties waarvan u per nieuwsbrief deel kunt zijn vaak een strip à 6 tabletten gratis weggeven. Maar u kunt de sildalis natuurlijk ook gewoon bestellen bij ons. Wanneer u dit voor 17:00 uur doet op werkdagen dat zullen we zorg dragen dat uw bestelling nog dezelfde avond word verwerkt in het distributie centrum en al de volgende dag door u ontvangen word. Dit bij u thuis, of op één van de duizenden PostNL pakjesgemak afhaalpunten naar uw keus.