Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 533 327 75

De erectiepil met 150mg sildenafil is gemakkelijk online bij ons te bestellen.

Toont 1 - 3 van 3 items
 • Sildenafil 150mg

  Sildenafil 150mg

  1 strip met 10 pillen (150mg sildenafil)

  € 21,95
 • Sildenafil 150mg

  Sildenafil 150mg

  2 strippen met 10 pillen (20x 150mg sildenafil)

  € 41,95
 • Sildenafil 150mg

  Sildenafil 150mg

  5 strippen met 10 pillen (50x 150mg sildenafil)

  € 99,95
Toont 1 - 3 van 3 items

Sildenafil tabletten, gemakkelijk & betaalbaar.

Sildenafil is een medicijn dat de erectie bij mannen stimuleert. Het is een product dat van origine werd geproduceerd door de fabrikant Pfizer. Oorspronkelijk werd Sildenafil ontwikkeld om angina pectoris (onvoldoende bloedtoevoer naar de hartspier) te behandelen. Tijdens de klinische tests bleek echter dat het een stimulerend effect had op de erectie. I 1996 werd het medicijn gepatenteerd en in 1998 werd het door de FDA als erectie middel toegelaten op de markt. Sildenafil is op het moment een van de meest populaire erectiemiddelen dat er bestaat en verkrijgbaar in generieke varianten of als Kamagra. Het wordt vooral veel gebruikt door mannen die problemen hebben met het krijgen van een erectie, maar Sildenafil tablets zijn ook zeer populair onder de bezoekers van erotische etablissementen en in de erotische industrie.

De werkzame stof in dit medicijn is sildenafil citraat. Deze stof verwijdt de bloedvaten in het lichaam en maakt de bloedcirculatie naar de penis bij seksuele stimulatie hierdoor veel makkelijker. Bij seksuele stimulatie komt namelijk de stof cGMP vrij. Deze zorgt voor extra bloedtoevoer naar de penis. Deze zwelt hierdoor op en daardoor ontstaat vervolgens een erectie. Omdat de erectie ook weer af moet nemen, bevat Sildenafil 150 mg ook het enzym PDE-5. Dit enzym breekt de cGMP af, zodat de bloedstroom weer normaal wordt.

Hoe gebruikt u Sildenafil tablets?

De Sildenafil tablets worden oraal toegediend aan mannen die problemen hebben met het krijgen van een erectie of impotentie problemen hebben, maar ze worden vanzelfsprekend ook vaak gebruikt om uit te proberen in het partycircuit. De Sildenafil tablet zorgen voor een langdurig effect. Als gevolg van een langdurige erectie zorgt het middel voor een maximale seksuele prestatie. De Sildenafil tablets worden geleverd in strips en van 4 tabletten per strip. De erectiepillen zijn beschikbaar in allerlei kleuren zoals: blauw, rood en groen. Bij gebruik van een Sildenafil tablet dient u rekening te houden met een aantal zaken. Neem ten eerste niet meer dan 1 tablet per etmaal. U krijgt niet direct een erectie, u moet in de stemming zijn en dus seksueel opgewonden voordat Sildenafil tabletten werken. De tablet dient, bij voorkeur, 2 uur na de maaltijd ingenomen te worden, dit het liefste met water.

De Sildenafil tablet zal na ongeveer 30 minuten beginnen te werken. Hij werkt tot 8 uur, dus u heeft ruim de tijd. Na de seks zal de erectie weggaan, maar bij een seksuele opwinding kan deze snel terugkeren. Om het optimale resultaat te verkrijgen wordt geadviseerd om vetarme en licht verteerbare maaltijden te nuttigen in combinatie met Sildenafil tablets.

Waar u rekening mee moet houden.

Sildenafil tablets mag nooit worden gebruikt als u andere geneesmiddelen gebruikt die nitraten bevatten. Als u niet zeker weet wat nitraten zijn raadpleeg dan uw arts.

Gebruik Sildenafil tablets niet:

 • Als u recent een beroerte of een hartaanval heeft gehad of wanneer u een lage bloeddruk heeft.
 • Als u allergisch (overgevoelig) bent voor Sildenafil.
 • Als u een bepaalde, zeldzame erfelijke oogafwijking heeft.
 • Als u ooit verlies van het gezichtsvermogen heeft gehad.
 • Als u geneesmiddelen gebruikt die nitraten bevatten of stikstofmonoxide afgeven.
 • Als u een ernstig hartprobleem of leverprobleem heeft.

Zoals elk geneesmiddel kan het gebruik van Sildenafil tablets ook bijwerkingen geven. De meest voorkomende bijwerking van Sildenafil tablets is lichte hoofdpijn. Ook blozen (stijging van rode kleur en temperatuur van de bovenste delen van het lichaam) kan af en toe voorkomen. Ook een verontruste maag of een lopende neus komen maar zelden voor. Bijwerkingen komen het vaakst voor bij mensen die Sildenafil tablets voor de eerste keer gebruiken. De bijwerkingen gaan meestal snel en vanzelf weer over.

Hoe bewaart u Sildenafil tabletten?

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden en bewaren beneden een temperatuur van 30 graden. Bewaren in oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Gebruik Silfenadil 100 mg niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum die staat vermeld op de strip. Spoel dit middel niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag aan uw apotheker wat u met de tabletten moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu.